Az Ajka ellen szakítaná meg nyeretlenségét a Szpari

Megosztás

A tabella 6. helyezettje ellen lép pályára idegenben a Nyíregyháza Spartacus a Merkantil Bank Liga következő fordulójában. A nyíregyházi együttes az elmúlt három mérkőzésen képtelen volt győzelmet aratni, azonban következő ellenfelük kísértetiesen hasonló tavaszi mérleggel rendelkezik a másodosztályban.

A hétvégén idegenbe utazik a Nyíregyháza Spartacus. Az ellenfél az az Ajka lesz, mely jelenleg a 6. helyen áll a tabellán és 36 egységet gyűjtöttek eddig. A tavaszi mérlegük ugyanaz mint a Szparinak: egy győzelem mellett két döntetlen és egy vereség. A nyíregyházi csapat hivatalos oldalának beszámolója szerint az Ajka együttese egy nagyon szervezetten védekező csapat, melynek meccsein tavasszal kevés gól született. Télen alig változott a keretük, két érkező mellett két távozóval is számolniuk kellett.

Érkezők: Gyuris Aurél (MTK Budapest), Rabatin Richárd (Mezőkövesd)
Távozók: Kovács Nikolasz (Paks – kölcsönből vissza), Szabó Benjámin Marcell (Vasas II – kölcsönbe)

A vasárnapi a 12. bajnoki meccs lesz a két csapat között, az eddigiekből hatot nyert a Nyíregyháza, kettőt az Ajka, és háromszor lett döntetlen. Ősszel 1-1 lett a végeredmény Sényőn, augusztusban Novák Csanád és Gaál Bálint volt eredményes.

A hétvégi meccs 15 órakor kezdődik.

Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

Kapcsolódó cikkek